Kérdése van? Hívjon minket! +36203259313

Pogoji nakupa

Splošni pogodbeni pogoji
Pogoji nakupa

Nasplošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.bendekids.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili Gospodarske zbornice Slovenije. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani trgovine Bende, izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji.

Dostopnost informacij.    

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja),                                

2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev                                

4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)                                                                                                                              

5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)                                                      

6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davek in stroške prevoza,                                                                                                                      

7. način plačila in dostave,              

8. časovno veljavnost ponudbe,                                                                                                                            

9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,                                                                                                                       

10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.                                                                

Načini plačila in prevzema                                                                                                                                    Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo preko Pošte Slovenije.  - Osebni prevzem :pri naročilu nad 150Eur prosimo 20% avans .Prevzem se izvede v trgovini(Lenti Takarék köz      1  Tökmag Gyermekdivat   )

Cene

Vse cene vsebujejo DDV.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoj.

Dostava                                                                                                                           

Cena pošiljke do 40 kg je 8 Eur. Pošiljke pošljemo od ponedeljka do petka in sicer od 8:00 do 17:00 ure.      

Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov agneshacsko@gmail.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek posredovanja (pošiljanja) blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Če potrošnik morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Ker je embalaža sestavni del artikla, jo je prav tako treba priložiti tako, kot je bila v prvotnem stanju v času prejetja artikla (torej nepoškodovano in v nespremenjeni količini). Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Reklamacije    :

Kupec ima pravico, da v skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov, ob morebitni napaki na izdelku zahtevati, da podjetje izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek ali odpravi napako na izdelku ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako. Kupec mora svojo zahtevo sporočiti v 8 dneh po prevzemu blaga.

Kupoprodajna pogodba                                                                                                                              

Uporabniku, ki kupi izdelek, izdamo račun v pisni obliki. Kupoprodajna pogodba v obliki spletnega naročila je v elektronski obliki shranjena na našem strežniku. Kupoprodajna pogodba med nami in uporabnikom (kupcem) je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji nakupa fiksirani in veljajo tako za nas kot za uporabnika (kupca). V kolikor je naročeno blago zavrnjeno ali pa ni bilo dvignjeno, stroške poštnine in stroške vračila krije naročnik. Če blago ni bilo naročeno s strani osebe, ki je navedena na podatkih bomo to smatrali, kot zlorabo osebnih podatkov in bomo predali zadevo organom pregona. Ob tem se bodo predali vsi podatki vključno z IP številko računalnika s katerega je bilo naročilo opravljeno.                                                                                                                                     

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik.

Komunikacija                                                                                                        

e naslov:agneshacsko@gmail.com                                                                                                                   tel+36203259313   osebno:Lenti Takarék köz 1 Tökmag Gyermekdiva

Postopek nakupa                                                                                                                                              Naročila sprejemamo v spletni trgovini. Navedite način prevzema in plačila pošiljke, svoje podatke za pošiljanje po pošti ter vrsto in količino artikla. Z oddajo naročila kupec potrjuje, da se strinja s splošnimi pogoji.                                                                                                                                      

Varovanje osebnih podatkov                                                                                                                          Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.                                      Uporabnikovi Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.                                  podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.                           Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in na njem delujočega sistema s katerim opravlja naročila.

Neprevzeti paketi                                                                                                                                                Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V primeru neprevzetega paketa stranki zaračunamo stroške neprevzetega paketa in stroške vrnitve paketa.            

Pritožbe in spori                                                                                   

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Za reševanje reklamacij nas kontaktirajte na naš elektronski naslov agneshacsko@gmail.com ali pa se na nas obrnite neposredno na tel.: +36203259313  

O podjetju

Ime: Hácskó Györgyné                                                  

Poštni naslov: Lenti Takarék köz 1

Sedež podjetja:Csömödér Széchenyi Út  24 8957

Naslov trgovine:   : Lenti Takarék köz 1 Tökmag Gyermekdivat                        

Matična številka:  : 50150667  

Registrsko sodišče: Zala Megyei Bíróság Cégbírósága        

Davčna številka: : 67382617-1-40

Račun podjetja:    Dél Zalai EgyesültTakarékszövetkezet

Številka transakcijskega računa:  : 75000332-10083044

Številka IBAN računa: HU8875000332 10083044 00000000        

Swift:TAKBHUHB

E-mail naslov : info@bendekids.hu                  

Telefonska številka: : +3620 3 259313